Dimenzije in čas izdelave


Dimenzije in formati razglednice

Vaša razglednica bo natisnjena na papir visoke kakovosti in v formatu 10 x 15 cm (A6).
Postavitev razglednice:

Ležeče
15 cm x 10 cm
2098 x 1488 pikslov
Prenesi primer
Pokončno
10 cm x 15 cm
1488 x 2098 pikslov
Prenesi primer

Kakovost razglednice

Vaše razglednice bodo natisnjene v Sloveniji, z najnovejšo tehnologijo digitalnega tiska, ki zagotavlja izvrstno kakovost. Premaz, ki je nanesen čez sliko razglednice, ščiti pred poškodbami in daje gladek ter sijoč lesk.

Izdelava in dostava razglednic

Naročila, ki bodo oddana od ponedeljka do petka od 9. do 17. ure (CET), bodo obdelana še isti dan.


Izdelane razglednice bomo dostavili v skladu z roki dostave, navedenimi v Splošnih pogojih izvajanja univerzalnih poštnih storitev.

Povprečno trajanje dostave

Čas dostave razglednice znotraj Slovenije je D + 3 (D = dan oddaje na pošti).
Čas dostave v večini držav v Evropi je od 4 do 6 delovnih dni po dnevu izdelave razglednice. Ker je v povprečju čas prevoza lahko tudi daljši, vam priporočamo, da razglednico naročite dovolj zgodaj (dnevi so določeni okvirno, pridržujemo pa si pravico do odstopanj).

* Delovni čas ne velja za sobote, nedelje in praznike.















Mnenja uporabnikov
Uroš, fotograf
Ukvarjam se z ljubiteljskim fotografiranjem. Prijatelji so me vedno prosili za slike, ki sem jih do sedaj pošiljal kar po e-pošti. Seveda so me kmalu začeli prositi, da jim slike natisnem. Sedaj sem našel novo rešitev! Zanimive fotografije z zadnjega potovanja pošiljam v obliki razglednice! In kar je najlepše - razglednice pošljem kar iz države, v kateri se nahajam, pa še poceni je vse skupaj! Vse, kar potrebujem, je računalnik ali prenosni telefon! Razglednica prispe k znancem pred mojo vrnitvijo v domovino! In še ena prednost -v hotelski recepciji razglednice ne morejo založiti!
Anja in Tomaž
Kot mlad par sva se preselila v novo stanovanje. Prijateljev nisva želela po telefonu obveščati o vselitveni zabavi. Želela sva jih obvestiti pisno, a nama zaradi pomanjkanja časa to ne bi uspelo. Po naključju sva izvedela za razglednico, ki se nama je zdela zelo zanimiva ideja. Sedaj to rešitev redno uporabljava, in to ne samo takrat, kadar vabiva na zabave!
Sara, podjetnica
Po nasvetu prijatelja sem uporabila razglednice v poslovne namene. Sedaj večino svojih strank obveščam na ta način. Zdi se mi hiter, preprost in učinkovit način pridobivanja novih strank in vzdrževanja stikov z rednimi strankami. Z razglednicami pa rada pošljem strankam tudi kupone ugodnosti, pri čemer poskušam z izborom motiva navdušiti stranke, da bi se čim prej odločile za nakup.

Magda Veselinovič
Sprva nisem opazila uporabnosti tovrstnega komuniciranja. Sedaj pa vidim, da mi kot samostojni podjetnici tovrsten pristop zelo koristi. Razglednice pošljem vsakič, ko imam nove akcije ali dobim novo blago v trgovini. Na ta način lahko o novostih obvestim svoje obstoječe stranke.

© 2010 Pošta Slovenije Pravna obvestila
izdelava: MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?