Splošno o storitvi

Ustvarite svojo razglednico

Naša rešitev za pošiljanje razglednice je uporabna tako za posameznike kot za podjetnike.

Naložite slike s fotoaparata, mobilnega telefona ali računalnika in ustvarite svojo razglednico ter jo pošljite prijateljem, znancem ali poslovnim partnerjem. Oblikujte razglednico z lastnim motivom ter jo osebno naslovljeno pošljite komurkoli kjerkoli po svetu. Vaša razglednica bo natisnjena na papirju visoke kakovosti. Z našo rešitvijo lahko enostavno ustvarite grafično dovršeno razglednico, na katero boste ponosni, prejemnika pa boste prijetno presenetili. Prepustite se vaši lastni domišljiji in kreativnosti!

Podjetniki, ponujamo vam nov način uspešnega izvajanja akcij direktnega marketinga. Možnosti je na voljo toliko, kolikor imate idej. Izkoristite predvsem naslednje prednosti priprave in pošiljanja:
  • enostavno in hitro oblikovanje,
  • visoka kakovost izdelave in celotne izvedbe do dostave naslovniku,
  • možnost vključitve kreativnega marketinga za pridobitev novih strank,
  • možnost vzpostavitve direktnega stika z vašo ciljno skupino,
  • inovativen in sodoben način oglaševanja, ki temelji na novih trendih,
  • hitro prilagajanje trgu z lastnim oglaševalskim pristopom.

Mnenja uporabnikov
Uroš, fotograf
Ukvarjam se z ljubiteljskim fotografiranjem. Prijatelji so me vedno prosili za slike, ki sem jih do sedaj pošiljal kar po e-pošti. Seveda so me kmalu začeli prositi, da jim slike natisnem. Sedaj sem našel novo rešitev! Zanimive fotografije z zadnjega potovanja pošiljam v obliki razglednice! In kar je najlepše - razglednice pošljem kar iz države, v kateri se nahajam, pa še poceni je vse skupaj! Vse, kar potrebujem, je računalnik ali prenosni telefon! Razglednica prispe k znancem pred mojo vrnitvijo v domovino! In še ena prednost -v hotelski recepciji razglednice ne morejo založiti!
Sara, podjetnica
Po nasvetu prijatelja sem uporabila razglednice v poslovne namene. Sedaj večino svojih strank obveščam na ta način. Zdi se mi hiter, preprost in učinkovit način pridobivanja novih strank in vzdrževanja stikov z rednimi strankami. Z razglednicami pa rada pošljem strankam tudi kupone ugodnosti, pri čemer poskušam z izborom motiva navdušiti stranke, da bi se čim prej odločile za nakup.

Anja in Tomaž
Kot mlad par sva se preselila v novo stanovanje. Prijateljev nisva želela po telefonu obveščati o vselitveni zabavi. Želela sva jih obvestiti pisno, a nama zaradi pomanjkanja časa to ne bi uspelo. Po naključju sva izvedela za razglednico, ki se nama je zdela zelo zanimiva ideja. Sedaj to rešitev redno uporabljava, in to ne samo takrat, kadar vabiva na zabave!
Magda Veselinovič
Sprva nisem opazila uporabnosti tovrstnega komuniciranja. Sedaj pa vidim, da mi kot samostojni podjetnici tovrsten pristop zelo koristi. Razglednice pošljem vsakič, ko imam nove akcije ali dobim novo blago v trgovini. Na ta način lahko o novostih obvestim svoje obstoječe stranke.

© 2010 Pošta Slovenije Pravna obvestila
izdelava: MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?